Het boek

Over het boek

De rechter met de boodschappentas is een vrouw van middelbare leeftijd. De God die uit verveling maar weer eens Godmens wordt, raakt stapelverliefd op haar. Hij helpt haar in de vrouwenstrijd! Te beginnen met het eens goed aanpakken van het Vaticaan. Luister maar even naar onderstaande video.

Het boek is als luisterboek, E-book en paperback te krijgen.

Relevante quotes uit het boek

 

Legbatterijen

 

Vrouwen werden als legbatterijen ingezet. Binnen een gezegend huwelijk zoveel mogelijk kinderen baren. Biechtvaders juinden op om door te gaan. De rechter met de boodschappentas weet er alles van. Ze is er op 46-jarige leeftijd vroegtijdig door gestorven. Toen hondstrouw aan God, Jezus, Maria, de Paus, de Pastoor. Trouw ook aan de Katechismus van 1957.

De rechter die ingreep

 

Lees hoe zij het voor elkaar krijgt het Vaticaan op haar grondvesten te doen schudden. Geholpen door God. Geholpen door vele andere vrouwen. Geholpen ook door de Orde der Jezuïeten! Vrouwen nemen zelfs het Vaticaan over. Maria Magdalena, Jeanne d’Arc en Hildegard von Bingen strijden ook mee. En Maria, de moeder van Jezus. Jezus helpt zelf ook nog een handje.

Een Me Too-geval. Het kind van Maria

 

Maria heeft haar kind Jezus onbevlekt ontvangen. Maar was het wel onbevlekt? Maria legt in het boek zelf uit wat er met haar is gebeurd. Het heeft er alle schijn van dat het een Me Too was. De Godmens lijkt hier niet vrijuit in te gaan.

Oecumene

 

Ben u een voorstander van de oecumene. Er heeft een grote doorbraak plaatsgevonden. De Godmens die God is heeft er van alles mee te maken.

Religieuze detective

 

Een wat chaotisch verhaal waar best een touw aan vast te knopen valt. Het is even doorbijten. Waar gaat het verhaal heen? U raakt zelfs in verwarring. Het lijkt wel een religieuze detective.

Angela Merkel

 

De rechter met de boodschappentas heeft veel weg van Angela Merkel. Oogt bescheiden en als een Mutti, maar is wel een doorbijter. Ze kreeg net als de rechter heel veel voor elkaar.

Vragen? Neem contact met ons op